torstai 4. lokakuuta 2012

Osallistu novellinkirjoituskilpailuun!


Nuoren Voiman Liitto ja Kustannusosakeyhtiö Teos järjestävät nuorille novellinkirjoituskilpailun lokakuussa alkavan novellin teemavuoden kunniaksi. Kilpailu on avoin kaikille vuosina 1993–1999 syntyneille. Novelli on tiivis ja muodoltaan lyhyt fiktiivinen kertomus. Kilpailunovellin aihe ja tyylilaji ovat vapaat. Voit kirjoittaa novellisi niin kauhun, scifin, dekkarin, realistisen kuin fantasiatarinankin muotoon. Kilpailun kieli on suomi.


Kilpailussa järjestetään kaksi sarjaa:
a)     Yläkouluikäiset (vuosina 1997–1999 syntyneet)
b)     Toisen asteen opiskelijat (vuosina 1993–1996 syntyneet)

Kilpailun molemmissa sarjoissa jaetaan seuraavat palkinnot: I palkinto 500 €, II palkinto 300 € ja III palkinto 100 €. Lisäksi kunniamaininnan saaneille jaetaan kirjapalkintoja.

Kilpailun tuomareina toimivat kirjailija Mikko Rimminen, kustannustoimittaja Jussi Tiihonen ja kriitikko Erkka Mykkänen. Kustannusosakeyhtiö Teos kokoaa kilpailun parhaista teksteistä antologian, joka julkistetaan palkintojenjaon yhteydessä Helsingin kirjamessuilla lokakuussa 2013. Palkituille ilmoitetaan sijoittumisesta henkilökohtaisesti toukokuun loppuun mennessä. Jos haluat palautetta tekstistäsi, ota yhteyttä Nuoren Voiman Liiton arvostelupalveluun (maksullinen).

Osallistumisohjeet ja lisätietoa täältä.

Ei kommentteja: